And Then Came Fall - Should We

« Previous

Other albums

Digital: € 1.21

Wat zouden we doen zonder liefde? En wat als de liefde tussen onze vingers wegglipt, hoezeer we ze ook proberen vast te houden? Wat doen we wanneer we de hoop stilaan voelen verdwijnen, zoals een spook het huis verlaat. Het huis met zijn vele herinneringen, jaren van samenleven, de thuis van je kinderen, een droom die de realiteit niet meer kan verdragen. Wat doen we dan? Zouden we beter kiezen voor een andere weg? Of net niet?

 

Daarover gaat de nieuwe single van And Then Came Fall, ‘Should we’. Een prachtig nummer over moeilijke keuzes maken in de liefde en je hart volgen. Dit voorjaar lost de band enkele nieuwe nummers van het nieuwe, tweede album dat in het najaar zal verschijnen.

 

 

Het gaat uitstekend met And Then Came Fall. Sinds de release van hun debuutplaat in 2018 was de band doorlopend on the road  in Nederland en België, met o.m. waaronder supports voor  K’s Choice, Absynthe Minded, Joan as Police Woman, Sarah Blasko en Donavon Frankenreiter

 

Belgische en Nederlandse radio zijn unaniem lovend voor And Then Came Fall met diverse singles in de playlists en interviews/ sessies op Radio 1, Radio 2 en Classic 21; en in Nederland op Radio 5 en Radio 2 bij Leo Blokhuis.

 

PRESS: 

 

LUMINOUS DASH 

DAMUSIC